De paranormale hulplijn is er ook voor jou!

Het lijkt een beetje vergezocht om een paranormale hulplijn in te schakelen voor jouw problemen en vragen. Toch kun je deze mensen heel goed benaderen. Zij kunnen je nieuwe inzichten geven in jezelf en in je situatie. En dat is soms net het zetje in de goede richting dat je nodig hebt. De paranormale hulplijn is geen "zweverig" iets. Het zijn gewone mensen, maar dan met speciale gaven. Gaven die ze graag inzetten om anderen, misschien jou wel, te helpen. En dat vind ik dus heel bijzonder.

De paranormale hulplijn begint online

Want online kun je al zien welke paragnosten zich aangemeld hebben. Bij iedere dame of heer staan de specialisaties opgenoemd en er staat ook een foto van de persoon in kwestie bij. Dat lijkt overdreven, maar omdat het paranormale ook (vooral) gaat over gevoel, kun je aan de hand van de foto's zelf al vaak voelen met wie je een klik zult hebben. Daar hoef je zelf niet paranormaal begaafd voor te zijn. Ieder mens heeft zijn of haar voorkeuren, ook online. Je kunt dan klikken op een van de personen en een telefonische afspraak maken of een consult via de mail aangaan. Dat is maar net wat jij fijn vindt.

Je kunt er met veel vragen terecht

Vragen over de liefde, het leven in het algemeen, je carrière, je dromen, je gezondheid, noem het maar op. De verschillende paragnosten van de paranormale hulplijn werken allemaal op hun eigen manier. De een via tarotkaarten, de ander via meditatie. Voor weer een ander is het van belang dat hij of zij jouw stem kan horen of een foto ziet. Kijk dus goed wie er bij jou en je hulpvraag past. Niet iedere paragnost "leest" bijvoorbeeld overledenen of kan je informatie geven over jouw toekomst.

De ratings staan erbij

De site lijkt wel een beetje op een webwinkel voor paragnosten. Er staat bij iedere paragnost aangegeven hoeveel sterren hij of zij krijgt van eerdere cliënten. Het maximaal aantal sterren is 5. Ook kun je reviews lezen van eerdere ervaringen die mensen hebben opgedaan met deze paragnost. Het is dus niet zo dat je er blind in stapt. Maar als het eenmaal goed voelt, dan maken de rating en de reviews eigenlijk niets meer uit. Je wilt dan gewoon jouw hulpvraag voorleggen aan déze paragnost, niet aan een ander. De boodschap die je krijgt lijkt misschien heel algemeen, maar als je er goed over nadenkt, dan zul je merken dat je echt wat hebt aan je gesprek of chat met de paragnost van jouw keuze.