Gelukkig naar een waarzegger geweest

logo (22)Gelukkig naar een waarzegger geweest

 

Samen met mijn vrouw ben ik vorige week naar een waarzegger geweest en het heeft heel erg geholpen. Het idee kwam van mijn vrouw, omdat ik al heel erg lang met een aantal dingen zit en aangezien ik goede recensies zag en omdat een vriend van mij al eens hier is geweest dacht ik laat ik gewoon maar meegaan. Ik dacht altijd van wat een onzin, maar ik neem nu gelijk mijn woorden terug en zal dat zeer zeker nooit meer zeggen. Voor mensen die denken het heeft geen zin, ik weet precies hoe je je voelt, maar probeer niet zo eigenwijs te zijn en probeer het gewoon. Bij mij heeft het uitstekend geholpen en heb er geen moment spijt van gehad dat ik toch ben gegaan. Bij deze hoop ik dat mensen zich gewoon laten helpen en niet eigenwijs zijn, maar zich laten helpen. Ook kan je voor andere dingen hier terecht zag ik. Zo kan je je eigen persoon uitkiezen en dat is altijd fijn. Verder heb ik heel veel respect voor de mensen die het doen, want die moeten toch maar hele tijd die moeilijke verhalen aanhoren en doorgeven. Zelf zou ik dat echt niet kunnen, maar gelukkig zijn jullie er! Ik heb bij deze dat het een beetje doordringt bij mensen die eigenwijs zijn om niet te gaan. Zoals je ziet zit ik geen onzin te vertellen en heb ik er ook echt wat aan gehad, dus probeer het gewoon en als je het niks vind heb je het in ieder geval geprobeerd toch?