Onderste ooglid correctie: Wat u moet weten

Overweegt u een onderooglidcorrectie? Zo ja, dan bent u niet de enige. Chirurgie van de onderoogleden is tegenwoordig een van de populairste cosmetische ingrepen. Het kan rimpels, wallen onder de ogen, verslapte huid en donkere kringen helpen verminderen. Deze ingreep kan ook het algemene uiterlijk van uw gezicht verbeteren door het een uitgerust en jeugdiger aanzien te geven. Dit is wat u moet weten voordat u een onderooglidcorrectie ondergaat in een kliniek.

Wat komt er kijken bij een onderooglidcorrectie?


Bij een onderooglidcorrectie worden kleine incisies gemaakt in het onderste deel van uw ooggebied om overtollig vet en huid uit het gebied rond uw ogen te verwijderen. Afhankelijk van uw individuele behoeften en doelen kan de chirurg ook bepaalde spieren of weefsels rond uw ogen verplaatsen of aanspannen. Na deze veranderingen wordt het resterende huidoverschot aan beide zijden van uw ogen verwijderd. Tenslotte worden de incisies gesloten met speciale hechtingen voor een gladde afwerking.

Welke soorten klinieken bieden ooglidcorrecties aan?


Verschillende soorten klinieken bieden deze procedure aan. Zo kunt u bij veel plastische chirurgiebureaus ervaren cosmetische chirurgen vinden die gespecialiseerd zijn in gezichtsprocedures zoals deze. Daarnaast zijn er veel dermatologische klinieken die dit type ingreep aanbieden, evenals andere gezichtsprocedures zoals chemische peelings en laserbehandelingen. Ten slotte zijn er een aantal medische kuuroorden die dit soort behandeling aanbieden, hoewel ze meestal geen verdoving aanbieden zoals sommige plastische chirurgen doen.

Is er enig ongemak tijdens of na de behandeling?


Hoewel er tijdens de onderooglidcorrectie enig ongemak kan optreden door injecties met verdoving of door manipulatie van de instrumenten die tijdens de ingreep worden gebruikt, melden de meeste patiënten dat ze achteraf weinig tot geen pijn voelen omdat er meestal plaatselijke of plaatselijke verdovingsmiddelen worden gebruikt om het gebied vooraf te verdoven. De hersteltijd is doorgaans kort en de meeste patiënten keren binnen enkele uren na de ingreep naar huis terug. De meeste patiënten melden ook een minimale zwelling en blauwe plekken achteraf, die na ongeveer 1-2 weken na de ingreep moeten verdwijnen.
Onderooglidcorrectie is een uitstekende manier om rimpels, wallen onder de ogen en donkere kringen te verminderen, terwijl het u ook helpt om een frissere en jeugdigere algemene uitstraling te krijgen. Voordat u deze behandeling in een kliniek ondergaat, moet u precies weten wat er bij de ingreep komt kijken, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen of deze wel of niet geschikt voor u is. Met de juiste zorg tijdens de herstelperiode (minimale blootstelling aan de zon, vermijden van inspannende activiteiten) zouden de meeste patiënten snelle resultaten moeten ervaren met minimale bijwerkingen na hun onderooglidcorrectie!

Bron: www.facelandclinic.com