Liposuctie heb ik bij Kliniek Veldhoven laten uitvoeren

Elke dag dacht ik erover na om liposuctie uit te laten voeren. Het was genoeg geweest met die dikke bovenbenen. Hoe hard ik ook trainde in de sportschool ik schoot er met mijn benen niks mee op. Deze werden wel sterker maar het leek wel alsof de vetophoping gewoonweg niet weg wilde gaan. Daarom ben ik eens op het internet gegaan om op zoek te gaan naar een kliniek dit dit voor mij op professionele wijze kon uitvoeren. Toen ik op de website van Kliniek Veldhoven kwam, vond ik direct al de nodige informatie hierover. 

Liposuctie

Mijn benen mogen weer worden gezien

Ik besloot om een afspraak te maken om over mijn wens, liposuctie te praten en hopelijk konden zij iets voor mij betekenen. Een vriendelijke arts heeft mij dan ook uitgelegd hoe zij te werk gaan en hoe zij mijn probleem konden oplossen. Diezelfde dag heb ik een afspraak gemaakt voor de ingreep. Met een beetje zenuwen maar ook met een soort opluchting werd ik behandeld. Toen ik wakker werd en ik het nieuws kreeg dat alles zeer spoedig was verlopen en ik snel erg blij zou zijn met het resultaat, werd ik overgoten door tranen van geluk. Nu sta ik zelfverzekerd voor de spiegel en ik ben zo blij dat ik nu weer mooie benen heb. In de sportschool ga ik natuurlijk door want ik wil aankomende zomer zoveel mogelijk mijn blote benen laten zien als ik een jurkje draag. 

Liposuctie