Kijk op deze website: herniakliniek.nl

herniakliniek.nl

Via de website van de herniakliniek.nl ben ik uiteindelijk bij een goede arts terecht gekomen. Deze arts is werkzaam bij de Iprenburg Herniakliniek en heeft jarenlang ervaring op het gebied van rug hernia’s. Ook de manier van de operatie is heel erg anders dan vroeger. Toen was het noodzakelijk om een paar weken plat te blijven liggen en daarna weer langzaam aan proberen te lopen. Bij deze kliniek loop je twee uur na de operatie de deur alweer uit en mag je naar huis. 

Omdat ik al een hele tijd met een extreme pijn in mijn onderrug heb gelopen, ben ik bij deze kliniek terecht gekomen. Na een goed gesprek te hebben gehad en diverse onderzoeken werd er een datum geprikt voor de operatie.  herniakliniek.nl

Veel informatie te vinden op de website van herniakliniek.nl

Iedereen die last heeft van klachten aan rug en benen is het raadzaam om eens een kijken op deze website te nemen. Behalve dat je hier al kennis kan maken met de diverse artsen, komen hier ook patiënten aan het woord. Zelf vind ik het altijd fijn om ervaringen van andere mensen te horen. Hierdoor is het voor mij makkelijker om een keuze te maken. Vooral de keuze om mij hier te laten helpen of niet.

Omdat mijn pijn die eerder onder in de rug was begonnen nu ging uitstralen naar mijn benen, heb ik online een afspraak bij de Iprenburg kliniek gemaakt. Binnen een week kreeg ik al een datum voor een afspraak en daar was ik al heel erg tevreden over.  herniakliniek.nl