Infraroodsauna en de voordelen voor de gezondheid

Cabine

Een infraroodsauna bij je thuis. Dat klinkt ontzettend luxe maar met de kant en klare cabines van Bodyfit wordt het voor steeds meer mensen bereikbaar. Een sauna met infrarood is niet alleen maar wellness en ontspanning. Er zijn ook veel voordelen voor de gezondheid. Vrijwel iedereen kan baat hebben bij met een eigen infraroodcabine want het heel voor iedereen voordelen.

Een infraroodsauna is anders dan een traditionele sauna

Infraroodsauna

Een infraroodsauna is eigenlijk geen echte sauna. Dit heeft onder andere te maken met de temperatuur. Voor een infraroodsauna ligt deze een stuk lager dan in een traditionele Finse sauna. De warmte van infraroodstralen dringt dieper door in het lichaam waardoor de bloedcirculatie toeneemt. Meer zuurstof komt in het bloed en gaat naar de spieren. Door de warmte kunnen de spieren zich ook beter ontspannen. Dit is erg aangenaam bij blessures maar ook voor bijvoorbeeld mensen met reuma is een dergelijke sauna heel prettig. Door de verbeterde doorbloeding herstelt de huid zich ook sneller en wordt gladder. Mensen met huidproblemen hebben dus ook veel baat bij de warme van infrarood.

Online infraroodsauna bestellen

Nobel

Een infraroodsauna is dus niet alleen ontspannend maar ook goed voor de gezondheid. Voor iedereen maar in het bijzonder voor mensen met huidaandoeningen of reumatische klachten. Je kunt een infraroodcabine online bestellen via de webshop van Bodyfit. Er zijn verschillende formaten cabines en je kunt door middel van verschillende opties je sauna helemaal naar je eigen wensen samenstellen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan vloerverwarming, professionele LED kleurentherapie, een ergonomische ruggensteun. Je kunt zelfs kiezen uit verschillende stralers en de houtsoort bepalen. Met alle extra’s gaat de prijs natuurlijk ook omhoog. Je kunt echter al voor €1299,00 een infraroodcabine bestellen via de webshop van Bodyfit. Voor een infraroodsauna op maat kun je ook terecht in de showroom in Zeewolde.