Een fris uiterlijk met mooie, lange wimpers. Welke vrouw wil dat nou niet?

Logo-Labeau-Beauty-Kader-11-e1340043660628Iedere vrouw droom er toch van om wimpers te hebben die reiken tot onze wenkbrauwen. Immers grote wimpers zorgen er namelijk voor dat onze oogopslag groter is, waardoor we frisser en mooier ogen. Helaas zijn lange wimpers niet voor iedereen weggelegd. Of, tenminste, niet van natur. Mooie, lange wimpers zijn namelijk wél voor iedereen weggelegd.

Lange wimpers bij labeaubeauty.nl

Zoals ik al zei, zijn lange, mooie en volle wimpers dus wél voor iedereen mogelijk. Dit kan in de salon van labeaubeauty in Zwolle. Met behulp van wimperextensions wordt binnen 1 à 2 uur de wimpers van jezelf omgetoverd tot mooie lange wimpers. Zonder je eigen wimpers hiermee te beschadigen en / of weg te halen. In de salon worden met extensions je wimper voller en langer gemaakt, door de extensions als het ware over je huidige wimpers heen te leggen. Ideaal voor dat ene belangrijke feestje of gewoon om in het dagelijkse leven een mooie frisse uitstraling te hebben. De wimpers zijn nagenoeg overal tegen bestand, door de goede lijm waarmee ze bevestigd worden. Hierdoor hoef je je dus niet anders te gaan leven / gedragen dan dat je voor je wimperextensions deed.

purple_makeup-wallpaper-2560x1600_Fotor-2904700_960x332 (1)
Wimperextensions in Zwolle

De salon van http://www.labeaubeauty.nl/wimperextensions-zwolle/ bevind zich in Zwolle. Centraal gelegen en een van de grootste specialisten op wimerextension gebied in Noord-Oost Nederland. In de salon maken ze gebruik van de beste merken op wimper gebied, waardoor je niet bang hoeft te zijn met slechte producten te maken te hebben. Ze hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en zullen iedere keer weer streven naar perfectie. Zowel jij als zij zullen met een goed gevoel de behandeling goed voltooien.

Wil jij ook een weten wat er voor jou mogelijk is op het gebied van wimerextensions of wil jij gewoon binnenkort die wimperextensions laten zetten? Neem dan contact met ons via de website: wimperextensions zwolle of telefonisch. Wij voorzien je graag van vrijblijvende informatie en / of maken direct een afspraak.

slider20-72713_960x332 (1)