De nieuwste technieken bij gezichtsbehandeling Amsterdam

Bent u niet meer tevreden over de huid van uw gezicht of vindt u dat u toe bent aan een huidverjonging? Dan kan gezichtsbehandeling Amsterdam u daarbij helpen! Zij zijn er namelijk voor u als het gaat om een gezichtsbehandeling Amsterdam. Wanneer u kiest voor hen, dan kiest u voor een betrouwbare partner. Zij gebruiken niet alleen de nieuwste technieken, zij werken namelijk met ervaren laser- huidspecialisten en zij doen dit tegen scherpe prijzen.

Mocht u voor een gezichtsbehandeling Amsterdam kiezen, dan helpen zij u met de Medcos MicroSkinPolish. Dit is een drie-in-één behandeling. Deze behandeling bestaat uit: microdermabrasie, koud laser en polishing. Dit is de beste behandeling als het gaat om huidverbetering en huidverjonging. De huidspecialisten leggen u graag uit hoe deze behandeling in zijn werking gaat.

De behandeling

Gezichtsbehandeling Amsterdam bestaat uit drie stappen. De eerste stap is microdermabrasie, een speciale vacuümtechniek zal er dan met steriele microkristallen voor zorgen dat oude en dode huidcellen verwijderd worden. Dit zorgt voor een gladdere en jongere huid, verder maakt dit verstopte poriën schoon en verbetert het de bloedsomloop.

De tweede stap in het proces is de low level laser therapie. Dit stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Dit gebeurt dankzij het lokaal toegepaste licht en de infrarode laserstralen.

De laatste stap in het proces is Skin Polish, hierbij wordt er een voedende en beschermende crème op uw huid gesmeerd. Deze behandeling wordt door veel mensen als erg ontspannen ervaren. Na deze drie stappen heeft u weer een gladde en stralende huid.