Acupunctuur in Rotterdam

Heb jij klachten en zou jij willen weten of acupunctuur in Rotterdam jou zou kunnen helpen? Ben je opzoek naar een acupuncturist in regio van Rotterdam? Dan ben je op het juiste adres bij Acupunctuur Rotterdam Rijnmond. Sinds 1989 houden zij zich bezig met acupunctuur en Oosterse geneeswijzen in Rotterdam en in de omgeving van Rotterdam zoals Capelle aan den IJssel.

Oosterse Geneeskunde

Binnen de praktijk van Acupunctuur Rotterdam zijn ze gespecialiseerd in diverse ervaringsgebieden. Het spectrum aan gezondheidsklachten dat je met acupunctuur kan behandelen is zeer breed. De World Health Organisation heeft een lijst met meer dan 50 klachten en aandoeningen samengesteld waarbij je acupunctuur als geneeswijze gebruikt kan worden. Bij acupunctuur in Rotterdam kun jij voor de volgende klachten terecht.
Accupunctuur migraine, overgang, stoppen met roken, nek – rug schouder klachten, pijn klachten en nog veel meer. Behandelingen vinden plaats in een rustgevende omgeving waarin er aandacht is voor jouw en je specifieke klacht. Ze helpen je op de Oosterse geneeskunde en kijken zo naar jouw klacht en hoe ze het kunnen genezen. Oosterse geneeskunde steunt op het inzicht  dat kwalen voorkomen uit verstoringen in de energiehouding van het lichaam. Om de verstoringen weer te herstellen, worden dunne naaldjes op bepaalde punten in je lichaam geplaatst.

Wil je meer informatie over Acupunctuur of wil je zelf een afspraak maken voor jouw klachten? Dat kan namelijk door contact op te nemen met Acupunctuur Rotterdam Rijnmond.