Last met bewegen? Maak een afspraak bij fysio Heemstede

fysio Heemstede

Wanneer je wat ouder wordt is het logisch dat je last krijgt van ouderdomspijntjes. Dit komt in de meeste gevallen voor in de spieren of botten. Wanneer je moeite hebt met bewegen en bijvoorbeeld pijn hierdoor krijgt, is het verstandig om een fysio op te zoeken. Een fysio zoals fysio Heemstede staat altijd met de nieuwe technieken voor je persoonlijke hulp klaar. Zo wordt er altijd eerst geluisterd waar je precies last van hebt en wordt er gekeken naar de plek in kwestie. In de meeste gevallen kan de fysio al meteen zien wat het probleem is en worden er vervolg afspraken gemaakt om hier aan te gaan werken.

fysio Heemstede

Wanneer naar de fysio?

Een praktijk zoals fysio Heemstede krijgt af en toe de vraag wanneer mensen nu precies naar de fysio moeten. Dit is best duidelijk omdat de meeste fysio’s hetzelfde zullen zeggen. Namelijk dat je terecht kunt voor blessures en pijnklachten, wanneer je last hebt van een chronische aandoening of wanneer na bijvoorbeeld een operatie moet revalideren. Het fijne aan een fysio is dat je geen verwijzing nodig hebt van de huisarts of het ziekenhuis. Wel is een fysiotherapeut altijd eerlijk of ze je kunnen helpen. Anders wordt je in de meeste gevallen doorgestuurd naar het ziekenhuis of een andere oplossing.

Vergoeding

Als je naar de fysio gaat zitten er uiteraard kosten aan deze behandelingen vast. Hoeveel je moet betalen hangt dus af bij welke fysio je zit, hoeveel de behandeling kost en hoeveel er gedekt wordt door de verzekering. Bij een fysio als fysio Heemstede hebben ze in de meeste gevallen goed contact met de verzekeraars. Zo kan er ook goed gekeken worden of de behandeling(en) worden gedekt door je aanvullende verzekering. Maar zorg er vooraf wel voor dat je goed geïnformeerd bent of je kosten gedekt worden. Hiermee kom je niet voor verrassingen te staan!