Chiropractie en Fysiotherapie Hilversum staan voor je klaar!

Ondanks dat we maar weinig hebben kunnen sporten en bewegen in de afgelopen bijna 2 jaar, zijn er steeds meer mensen met klachten aan hun bewegingsapparaat. We werken bijna allemaal thuis en dat zorgt er in veel gevallen voor dat we niet in de juiste houding zitten. Werken aan de keukentafel is misschien een goede tijdelijke oplossing, maar op een gegeven moment gaat dat zich toch wreken. Je krijgt last van je nek, je rug en je heupen, je weet bijna niet meer hoe je moet zitten. Ook met de laptop op de bank klinkt als een goed plan, maar is dat eigenlijk helemaal niet. En dus kan het zomaar zijn dat je een afspraak maakt bij Fysiotherapie Hilversum.

Wat doet Fysiotherapie Hilversum?

Het team van Fysiotherapie Hilversum staat niet alleen voor je klaar om je los te masseren en je oefeningen te geven. Zij kunnen je ook adviseren over de juiste werkhouding. Zit je nek helemaal vast en krijg je steeds meer last van hoofdpijn? Dan kunnen zij je gemakkelijk doorverwijzen naar Chiropractie Hilversum. Je kunt bij Fysiotherapie Hilversum terecht met allerlei klachten aan het bewegingsapparaat. Ook voor revalidatie na ziekte, bijvoorbeeld als je corona hebt gehad, staat Fysiotherapie Hilversum voor je klaar.

Blijf er niet mee lopen

Veel mensen hebben nog steeds de overtuiging dat iets dat vanzelf is gekomen ook weer vanzelf overgaat. Maar niets is minder waar. Je kunt, zelfs aan een verkeerde zithouding, chronische problemen overhouden. En dat wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen. Door tijdig Fysiotherapie Hilversum in te schakelen zorg je goed voor jezelf. Je hoeft voor een afspraak geen verwijsbrief te hebben van een huisarts of specialist. Je mag zelf een afspraak maken. Het is wel handig als je van te voren even checkt bij je zorgverzekering hoeveel behandelingen vergoed worden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Ook sportblessures worden verholpen bij de fysiotherapeut

Er is goede hoop dat we straks weer lekker mogen gaan sporten. In de sportschool of op het veld. De kans op blessures zal in die tijd flink toenemen. Mensen hebben nogal eens de neiging om zichzelf te overschatten en dat levert soms nare blessures op. Je kunt hier zelf actief iets aan doen: begin in de sportschool niet direct weer op het niveau waar je gebleven was voor de lockdown. Maar doe een flinke stap terug en werk jezelf dan weer omhoog naar je oude niveau. Een tijd stilzitten gaat je niet in de koude kleren zitten!