Gezocht op: fysiotherapeut middelburg

Een aantal maanden geleden had ik mijn scheenbeen gebroken. Tijdens een aanrijding op mijn scooter is dat gebeurt. Helaas heb ik daar een aantal operaties voor moeten ondergaan. Op dit moment gaat het met de dag beter. Met dank aan fysiotherapeut middelburg die me elke week ondersteunt en behandeld. Elke week heb ik 2 afspraken voor mijn revalidatie. Je merkt dat je op een aantal plekken minder gevoel hebt. Daarnaast is het ook zo dat je spieren stukken zwakker zijn geworden. Gelukkig wordt daar goed op getraind. 

Goede servicefysiotherapeut middelburg

Keer op keer heeft fysiotherapeut middelburg een goede service. Echt alles klopt. Bij hun is het gemakkelijk om een afspraak te maken en daarnaast nemen ze goed de tijd voor je. Tijdens mijn revalidatie doe ik veel coördinatie trainingen en krachttrainingen. Dagelijks moet ik een aantal oefeningen doen, om zo snel mogelijk weer de oude te worden. 

Wat betreft de kosten is het geheel gratis. Mijn verzekering regelt alles met het bedrijf. Ik kan me zo volledig focussen op mijn revalidatie. Ik ben het bedrijf enorm dankbaar voor alle professionele behandelingen. Het is daarom ook echt een aanrader om je te laten behandelen deze fysio praktijk. Ze zijn erg allround en hebben veel ervaring op alle fronten. Kijk daarom op de website voor meer informatie over de diensten die ze aanbieden. Ze zijn uiteraard telefonisch bereikbaar en via de mail. Maak daar ook zeker gebruik van.