Flexibiliteit bij Dentalzorg

Flexibiliteit bij Dentalzorg

 

Sinds een poosje woon ik nu in Amsterdam, een stad waar ik echt goed aard, ik heb het hier ongelooflijk naar mijn zin. Voor iemand uit de periferie is het heerlijk je eindelijk eens in het echte centrum te bevinden, de plek waar dingen gebeuren, daar waar het lééft. Ik zit hier dus echt op m’n plek en begin steeds meer en meer mijn weg hier te vinden. Laatst werd ik met een schok wakker omdat ik me realiseerde dat er toch dingen waren die ik nog niet had geregeld, er was toch nog iets wat ik vergeten was kennelijk. Ik heb parodontitis en daarom dien ik extra aandacht aan mijn gebit te besteden, en in de afgelopen maanden was ik toch vergeten een mondhygiënist op te zoeken hier in Amsterdam. Ik ben dus direct op zoek gegaan en kwam uiteindelijk uit bij Dentalzorg, een praktijk die me van alle kanten werd aangeraden. Ik had op het internet eens rond gekeken naar de verschillende klantervaringen die er met dit soort mondhygiënisten zijn en daar kwam Dentalzorg gewoonweg als beste uit de bus. Ik wist dus direct dat ik daar moest zijn en heb contact opgenomen. Ik kon gelijk diezelfde week nog terecht, iets wat ik persoonlijk wel heel prettig vond. Het is heel fijn als er geen wachtlijsten zijn natuurlijk en je flexibel terecht kan voor een afspraak. Nu ik geweest ben, voelt het echt als een opluchting, aangezien ik met mijn aandoening nog gewoon op tijd was, gelukkig waren er geen ernstige ontwikkelingen ontstaan.