Droom je van een prachtige huid? Zo Skin Health!

Je huid is het grootste orgaan dat je hebt. Het is belangrijk dat je goed voor je huid zorgt. Regelmatig wassen en droogdeppen is alleen niet voldoende. Je zult toch iets beter je best moeten doen om mooi oud te worden. Veel kun je doen zonder dat je daar speciale producten voor hoeft te kopen. Zo is het belangrijk dat je niet rookt, weinig alcohol nuttigt en veel water drinkt. Ook is frisse lucht belangrijk. Maar daar zit ook een gevaar in: je huid is gevoelig voor de UV stralen die de zon afgeeft. Hierdoor kan huidveroudering optreden. Smeer je dus altijd goed in als je naar buiten gaat. Je kunt hiervoor de producten van Zo Skin Health gebruiken.

Zo Skin Health? Daar heb ik nog niet eerder van gehoord!

De producten van Zo Skin Health bestel je veilig en gemakkelijk online. Bij ieder product staat goed beschreven waar je het voor kunt gebruiken. Alle producten van Zo Skin Health zijn geschikt voor iedere huidsoort. Of je nu een heel donkere of een heel lichte huid hebt, een heel droge of juist een heel vette huid, er is altijd een product van Zo Skin Health dat jouw huidprobleem kan verhelpen.

Begin bij het begin

Huidverzorging is belangrijk, maar het is minstens zo belangrijk om het goed te doen. Zorg dus dat je je huid goed schoonmaakt met water en daarna goed droogdept met een zachte doek. In de ochtend kies je dan voor een zachte cleanser voor je je makeup aanbrengt. In de avond gebruik je eerst, bijvoorbeeld, een wat sterkere cleanser om je makeup te verwijderen en daarna was je je huid op nieuw met water. Ook nu dep je deze weer voorzichtig droog voor je een nachtcrème aanbrengt. Heb je specifieke klachten als acné of rosacea? Dan kun je hier een apart product voor aanschaffen.

Voelt jouw huid ook altijd zo fijn na het scrubben?

Dan raad ik je aan om de scrub-producten van Zo Skin Health eens te proberen. Deze producten zijn heerlijk zacht en voedend, maar zorgen er wel voor dat dode huidcellen verdwijnen. Om te voorkomen dat je huid na het scrubben uitdroogt, kun je daarna een van de fijne crèmes smeren. Wist je dat Zo Skin Health ook verschillende crèmes heeft om je huid te beschermen tegen de zon? Er is zelfs een sunscreen powder beschikbaar in verschillende kleuren. Zo heb je toch zonbescherming, maar dan zonder die vervelende glimmende huid.