Bogaard Kliniek biedt hulp bij het herstel van uw gebit

Hoewel u hoopt dat het u bespaart blijft, kan het noodzakelijk zijn om uw gebit te laten herstellen. De Bogaard Kliniek staat voor u klaar, om u hierbij te helpen! Het herstellen van uw gebit wordt bijvoorbeeld noodzakelijk, op het moment dat tanden en kiezen zijn gaan rotten. In dit geval zullen de kapotte tanden en kiezen getrokken moeten worden, om nieuwe complicaties te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan een rottende wortel, wat moet worden opgelost met een wortelkanaalbehandeling. Dit is een pijnlijke en vaak behoorlijk ingrijpende behandeling aan uw gebit. Reden genoeg om dergelijke situaties te voorkomen!

Diensten van de Bogaard Kliniek

De Bogaard Kliniek richt zich voornamelijk op het herstel van een beschadigd gebit. Onder een beschadigd gebit verstaan we een gebit, waarin tanden en kiezen missen. Wanneer er sprake is van een enkel missende tand of kies, kan dit probleem worden opgelost door gebruik te maken van kronen en bruggen. De kronen en bruggen worden hierbij vaak op een implantaat bevestigd. Het implantaat dient in zo’n geval als een kunstwortel, die in uw kaak wordt geplaatst. Houd er rekening mee dat het plaatsen van een implantaat vaak behoorlijk ingegrijpend is.

Mocht u meerdere tanden en kiezen missen, dan is het verstandiger om voor een complete gebitsprothese te kiezen. Ook het plaatsen van een complete gebitsprothese kunt u aan de Bogaard Kliniek overlaten. Medewerkers van deze kliniek zullen u vooraf altijd informeren over de mogelijkheden die u heeft bij het plaatsen van een prothese.