Bhv Zwolle was erg informatief

cursus bhv

cursus bhv

Nieuwe cursus

Bij mijn baas had ik gevraagd wat ik kon doen, om mijn kwaliteiten binnen het bedrijf te verbeteren en verbreden. Hij stelde bhv Zwolle voor en ik verzamelde wat collega’s die ook wel interesse hadden in bhv Zwolle. Met zijn allen hebben wij een aantal dagen geregeld dat wij de bhv cursus konden volgen. Zo gezegd, zo gedaan en nu heeft ons bedrijf maar liefst 10 mensen met een bhv diploma! Waaronder ik natuurlijk. Bhv heb ik altijd al interessant gevonden, maar een echt goede cursus heb ik nooit gevolgd. Bij deze cursus hebben wij veel informatie gekregen en ook veel handelingen zelf uitgevoerd. Vooral het blussen van een aantal vuurtjes was erg pittig, leerzaam en toch ook wel erg leuk. Nu ik beter weet hoe ik bijvoorbeeld met vuur om moet gaan, voel ik mij ook thuis zekerder. Het is geen ramp als er iets in de brand staat, zolang je weet hoe je het moet verhelpen! Daarom raad ik dit soort cursussen aan iedereen aan. Het is erg handig voor de rest van je leven en je carriere!

cursus bhv

Extra kwaliteit

Voor een bedrijf is het eigenlijk noodzakelijk wat mensen in dienst te hebben die een bhv diploma hebben. Zo heb je de meeste kans op veiligheid, wanneer er nog geen ambulances of brandweren zijn ingeschakeld. Uiteraard bel je in elke situatie eerst 1 1 2, maar zelf actie kunnen ondernemen kan toch leiden tot minder schade of een betere gezondheid van bijvoorbeeld een collega. Wil jij ook meer leren? Ga voor bhv Zwolle!