Wat voor soort medicijnen kan je kopen bij een online apotheek

Op het moment dat je geen tijd of zin hebt om langs de huisarts voor een recept te gaan dan is er tegenwoordig ook de optie om je medicijnen online te kopen. Een andere optie is om medicijnen zonder recept online te kopen. Een voorbeeld van een van de medicijnen die je online kan kopen is caverject, een medicijn tegen erectiestoornissen. Je kan ook gemakkelijk de prijzen online opzoeken zoals prijs cerazette. Cerazette is een anticonceptiepil, die ook wel de minipil wordt genoemd. Dit zijn beide voorbeelden van medicijnen waar je misschien liever niet voor langs de huisarts gaat en gelukkig kan je dit tegenwoordig makkelijk online via je laptop of mobiele telefoon bestellen. Het wordt anoniem bij je thuisbezorgd en past gewoon door de brievenbus, hierdoor hoef je ook geen vragen van anderen te beantwoorden. 

Cerazette kopen in een online apotheek

Op het moment dat je een anticonceptiepil wilt slikken zonder hiervoor langs de huisarts te gaan dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor Cerazette. Je vraagt online een recept aan via de apotheek waar je het medicijn besteld. Hiervoor hoef je je woning dus niet te verlaten om dit te regelen. Cerazette is een anticonceptiepil met alleen een vrouwelijk progestageenhormoon, desogestrel. Om deze reden wordt het vaak benaamd als de minipil. Je neemt dit medicijn om te voorkomen dat je zwanger wordt. Het is niet mogelijk om deze anticonceptiepil door te slikken en dus je menstruatie uit te stellen. Deze pil is direct betrouwbaar als je begint met hem te slikken op je eerste dag van je menstruatie. Als je een dag later begint dan dien je zeven dagen lang een aanvullend anticonceptiemiddel te gebruiken zoals een condoom. Je neemt een pil per dag in, bij voorkeur op een vast tijdstip zodat je er geen vergeet. Op het moment dat je binnen vier uur na het slikken ziek wordt neem je er een extra in. Je slikt de pil constant door zonder een stopweek.

Caverject kopen in een online apotheek

Als je erectiestoornissen ervaart dan kan het zijn dat je dit persoonlijke probleem liever niet met je huisarts bespreekt. Je kan dan online een recept aanvragen bij de apotheek waar je het middel besluit te kopen. Caverject is een injectie voor de behandeling van erectiestoornissen. Het medicijn wordt direct geïnjecteerd in de penis en het werkzame bestanddeel is alprostadil. Het werkt alleen als je seksueel gestimuleerd wordt.