Waarom zijn poppers zo populair

Een multifunctionele partydrug
Partydrugs zijn er in heel veel uitvoeringen, en poppers is er één van. De meeste partydrugs richten zich er heel simpel op dat jij een boost krijgt in jouw lichaam waardoor je het uitgaan veel langer volhoudt. Bij poppers zit dat echter anders. Dit is een partydrug die multifunctioneel inzetbaar is. Het is dan ook niet voor niets dat het een razend populair middel is wat in veel leeftijdscategorieën wordt gebruikt. Zowel in het uitgaansleven als in de thuissituatie wordt dit middel geregeld geïnhaleerd. De reden hiervan zullen we verder uitleggen.

Poppers tijdens het uitgaan
Gebruik jij poppers tijdens het uitgaan, dan kom je erachter dat je er kortdurend een high gevoel van krijgt. Doordat je vlakke spieren allemaal tegelijkertijd ontspannen raakt jouw lichaam gedurende 3 tot 5 minuten in een heel ontspannen toestand. Het is dan ook zaak dat je op een plek bent waar je niet zomaar onderuit kan gaan. Zorg ervoor dat je even kan zitten tijdens het inhaleren van een popper. Is die gelegenheid er niet, dan is er een mogelijkheid dat je op de eerste hulp belandt.

Poppers in de thuissituatie
Ook in de thuissituatie worden poppers gebruikt. Denk in dat geval aan het verhogen van het genot bij de seks. Tijdens anale seks werken poppers ontspannend, maar ook zorgen ze ervoor dat een vrouw een langer en intenser orgasme beleeft.