Waarom een behandeling bij Kliniek Veldhoven?

Bij Kliniekveldhoven.nl werkt een hecht team van ervaren mensen. De meeste specialisten en chirurgen werken al jarenlang bij de kliniek. De verschillende medewerkers hebben allemaal hun eigen specialismen waardoor de kliniek een zeer uitgebreid aanbod aan behandelingen kan aanbieden. Veiligheid en kwaliteit staat centraal in de kliniek. De kliniek beschikt over het ZKN-keurmerk en operaties worden altijd uitgevoerd volgens de richtlijnen van de NVPC. Om constant te kunnen verbeteren hecht de kliniek veel waarde aan de beoordelingen van zijn klanten. Om die reden vragen zij al hun klanten, nadat de behandeling is afgerond, hun ervaring te delen.

Klachten worden serieus genomen

Via Kliniekveldhoven.nl kunnen eventuele klachten doorgegeven worden. Bij de kliniek staat de klant centraal, mede om deze reden worden de klachten zeer serieus genomen. Alle klachten worden dan ook behandeld, je ontvangt altijd een antwoord van de kliniek. Indien nodig zal er naar aanleiding van een klacht ook actie ondernomen worden.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees alles op kliniekveldhoven.nl

Om je zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden op een behandeling is het raadzaam eerst de informatie op de website door te nemen. Hier wordt alle belangrijke informatie uitvoerig besproken. Je vind niet alleen terug voor welke behandelingen je in de kliniek terecht kunt maar ook hoe de behandeling eruit zal zien en wie eventueel je behandeld arts zal worden. Is je interesse gewekt dan kan je vrijblijvend een consult aanvragen. Ga hier goed voorbereid heen zodat je niet voor verassingen komt te staan.