Voorzie je ouders van een geschikt seniorenalarm

Als je ouders op leeftijd nog zelfstandig kunnen wonen is dat natuurlijk ideaal maar voor wat extra veiligheid is het lang geen gek idee een seniorenalarm aan te schaffen. Seniorenalarmen zijn er in diverse soorten dus zoek er altijd eentje uit die het beste bij hen past en waar ze wat aan hebben.

Bekijk wat er allemaal te koop is

Als je een seniorenalarm koopt via Seniorenalarmen.nl kun je rustig online alle kenmerken van de verschillende modellen bekijken. Lees alles goed door en neem contact op bij twijfel of als er iets niet duidelijk is. Een alarm kopen bij Seniorenalarmen.nl heeft een aantal voordelen. Zo kom je niet voor extra maandelijkse kosten te staan en betaal je alleen het aankoopbedrag. In bepaalde gevallen, zoals bijvoorbeeld bij medische noodzaak kan het zijn dat de zorgverzekeraar ook (een deel) vergoedt. Hiervoor raadpleeg je het beste eerst even de zorgverzekering die afgesloten is.

Oproep naar familie of buren

Een seniorenalarm van Seniorenalarmen.nl werkt via de vaste telefoonlijn of die van een mobiele telefoon en de apparaten zijn stuk voor stuk eenvoudig te bedienen. Ze werken niet via een alarmcentrale. Mocht er op het alarm gedrukt worden dan gaat de oproep naar degenen die zijn geprogrammeerd. Dit kunnen dus ook naaste familieleden of mensen uit de buurt zijn. De seniorenalarmen kunnen allemaal binnens- en buitenshuis gebruikt worden zodat ze overal ingezet kunnen worden.