Voor ontharen Nijmegen gaat u naar Dermavisie

Wilt u geen zorgen meer over stoppeltjes? Of heeft u altijd last van ingegroeide haartjes of moet u dagelijks scheren? Ontharen Nijmegen bij Dermavisie heeft de oplossing! Zij hebben een speciale behandeling met een M22 of Harmony Lite systeem. Hierbij is scheren verleden tijd!

Veel mensen hebben last van ongewenste beharing in het gelaat maar ook op het lichaam. Er kan sprake zijn van overbeharing of van een normale, natuurlijke haargroei dat als cosmetisch storend wordt ervaren.

De behandeling

Door de behandeling van ontharen Nijmegen is scheren verleden tijd. Het apparaat richt zich specifiek op het pigment in de haren. Hierbij wordt het pigment verhit en leidt het haartje deze warmte naar het haarzakje. Door de warmte die er plotseling in het haarzakje bevindt, wordt het haarzakje vernietigd. Niet alle haartjes bevinden zich tegelijkertijd in dezelfde fase en daarom zijn er meerdere behandelingen nodig.

 

Zelf vind ik het scheren elke dag heel vervelend en daardoor gaat ook mijn huid irriteren waardoor ik een rode huid krijg met rode bultjes. Het kost ook erg veel tijd om alle plekken met ongewenste lichaamsbeharing elke dag opnieuw te scheren. Soms doet het zelfs pijn wanneer mijn huid al geïrriteerd is. Ik heb er daarom voor gekozen om zomerproof te worden met deze behandeling. Zo kan ik onbezorgd de zomer door zonder mij zelf elke dag te scheren.

 

Ontharen Nijmegen is een professioneel bedrijf die u helpt uw haartjes weg te halen. Ook geven zij de juiste informatie voor en na de behandeling.