Voetreflexmassage gehad bij deze onderneming

voetreflexmassage

Voetreflexmassage is een massage techniek voor je voeten die klachten in je lichaam laat verdwijnen. een voet behandeling is effectief tegen zoal:

  • Depressiviteit
  • Vermoeidheid
  • Rugpijn
  • Hoofdpijn
  • Problemen met de spijsvertering

Achter deze massage zit een gedachte, de gedachte is dat je voeten een afspiegeling is van je lichaam en geest. Door deze massage kan je je harmonie weer herstellen. Zo word er door middel van deze massage techniek blokkades opgeheven en is jouw lichaam weer in staat om zichzelf te genezen. Dit heb ik gehad bij het bedrijf Els Keunig en ik moet zeggen dat dit heel goed geholpen heeft voor mij.

voetreflexmassage

Voetreflexmassage heeft mij geholpen met allerlei klachten

Bij mijn eerste afspraak bij Els Keuning, werd mij gevraagd wat mijn klachten precies waren. Omdat ik veel last had van hoofdpijn en vermoeidheid en van alles al had geprobeerd. Was dit mijn laatste redmiddel. De medewerkster van dit bedrijf luisterde goed naar mijn klachten en wist dan ook precies welke punten in mijn voeten zij moest masseren. Na mijn eerste voetreflexmassage, merkte ik duidelijk al verschil. Zeker nadat ik vaker ging naar deze onderneemster merkte ik dat alles een stuk minder werd. Nu ben ik overal vanaf en daarom raad ik jullie dit ook aan.