Uitvaart Den Haag laten regelen

Uitvaart Den Haag

Uitvaart Den Haag

Jan Vink Afscheid en Uitvaart Den Haag, kan voor een waardig afscheid zorgen. Niemand wil aan deze laatste dag denken, maar het kan erg belangrijk zijn om toch even stil te staan bij deze dag. Vooral omdat het wel zo prettig is om alles vast te hebben staan, wanneer jij afscheid van deze wereld moet nemen.

Eigenlijk is dit een punt waar ik zelf ook nooit mee bezig heb gehouden. Tot het moment daar is gekomen dat je er met je neus op wordt gedrukt. Dat is mij onlangs gebeurd, toen mijn vader plotseling overleed.

Uitvaart Den Haag
Uitvaart Den Haag

De uitvaart in Den Haag laten regelen

Vanaf het moment dat ik te horen kreeg dat mijn vader was overleden tot ver na deze begrafenis hebben wij een enorme steun aan Jan Vink gehad. Dit bedrijf heeft ons door deze moeilijke periode heen geholpen. Het begon al vanaf het moment dat de begrafenis moest worden geregeld. Mijn vader had hier nooit iets over losgelaten, want dat was destijds taboe om erover te praten. Daarom moesten wij, de naaste familieleden bepaalde zaken beslissen.

Gelukkig heeft de uitvaartondernemer hier ons bijzonder goed meegeholpen. Alles werd tot in de puntjes geregeld en wij kunnen nu uitkijken op een zeer mooie en waardig afscheid van onze vader. Wat helemaal prettig was , was het gesprek zes weken na deze begrafenis. Een consulent kwam op gesprek om te kijken hoe heet met ons ging. Een zeer prettig gesprek die wij zeker hebben gewaardeerd.

Uitvaart Den Haag
Uitvaart Den Haag