Tip: laat nu ook je gepersonaliseerde handdoeken bedrukken bij Max Handdoeken

128Voor het weekend begint wil ik mijn lezers van enige nuttige informatie op de hoogte stellen. Zoals je wel weet draag ik mensen die een eigen droom in dit leven hebben een warm hart toe. Zo iemand is mijn vriendin, die al jaren droomt van haar eigen praktijk op fysiotherapeutisch gebied. Nu die droom eindelijk bewaarheid blijkt te gaan worden, doe ik wat ik kan haar in dit proces te ondersteunen. Ook anderen die een eigen zaak hebben of gaan starten zullen het volgende interessant vinden, namelijk de tip tot gepersonaliseerde handdoeken bedrukken bij Max Handdoeken

Handdoeken laten borduren

136Aangezien zij een heel arsenaal aan dit soort facilitaire zaken nodig heeft, bood ik aan haar een van die to do onderwerpen uit handen te nemen – opdat zij vooral de handdoek niet in de ring zou gooien. Dat bracht haar op het idee mij de handdoeken te laten regelen. Het enige wat ik hoefde te doen was een keuze te maken uit de talloze opties die Max Handdoeken op de website heeft staan en daarover met haar te sparren. Na een goede doek te hebben gevonden, opperde ik dit haar en ze stemde er na enig sparren mee in. Het leek mijzelf namelijk verreweg het meest chique om handdoeken te laten bedrukken bij Max Handdoeken met een geborduurd logo. 

134Daarvan plaats in bij dit bericht enkele foto’s van hoe de resultaten eruit kunnen komen te zien, wie weet levert het jouzelf voldoende inspiratie op om ook een keuze in deze richting te nemen. Ik wens je veel succes in het navolgen – en verwezenlijken, ook op praktische wijze als dit – van je eigen droom!