Tip: hoe een condoom gebruiken weer plezierig wordt

1412263985_blue-diamondAlle vrouwen van Nederland opgelet! Ben je ook weleens met een man in bed beland die duidelijk niet wist hoe hij een condoom gebruiken moest? Een kleine biecht van mijn kant, het is zeker niet mijn sterkste kant om een condoom om te doen, en al helemaal niet als ik een beetje zenuwachtig ben – toegegeven, de omstandigheden zijn soms té spannend. Erger dan een man die niet weet hoe hij een condoom om moet doen vind ik een man die niet weet hoe hij een condoom gebruiken moet, gedurende de activiteiten dan. Hoe vaak is het ons wel niet overkomen dat een man bij voorbaat al verzuchtte geen zin te hebben in condooms, omdat ze te strak, te los en vul maar in zitten. Nu is het waar dat de aandacht van de man – en overigens ook de vrouw – liever naar de daadwerkelijke actie overgaat, maar een condoom kan van levensbelang zijn en bovendien is het slechts een kleine onderbreking. Pijnlijker is het als het bij de man in kwestie geen tijdelijke onderbreking betreft – maar hij helemaal niet meer kan vrijen met een condoom om. 

bgPlayImgHet zal je ook weleens overkomen zijn, en vermoedelijk heb je ook gedacht dat het aan jezelf te wijten was, maar enkele (of zeg gerust véle) van onze potentiële bedpartners kunnen hun erectie niet goed vasthouden bij het gebruik van een condoom. Lastig natuurlijk, maar zeker niet onoverkomelijk.

Alle mannen met condoom en mét erectie!

Futura+blue+diamond+verpakking+vrijstaandjpgAlle mannen van Nederland opgelet! Een van mijn laatste veroveringen bracht me namelijk in aanraking met een Blue Diamond condoom, precies om die reden – hij verloor normaal gesproken zijn erectie, in lichte tot zeer ernstige mate, en zocht naar een manier om deze zonder Viagra toch vast te houden. Hij kón het immers prima, het probleem betrof het condoom – en vervolgens de ervaringen die zijn lichaam en geest in al die jaren inmiddels hadden opgebouwd. Blue Diamond, met toegevoegde Zanifil gel, blijkt het antwoord hierop te zijn, de reden dat een condoom gebruiken voor elke man niet alleen nuttig maar ook weer prettig wordt – en dat is vervolgens weer prettig voor ons, dames!