Tip: Herenkapper Spijkenisse

Een goede vriend van mij adviseerde mij van de week om eens naar Herenkapper Spijkenisse te gaan. Volgens hem is Quality One Hairsalon een professioneel bedrijf, wat heel goed kan knippen. Ik ben vervolgens op het internet gaan kijken onder ”Herenkapper Spijkenisse” en dat is inderdaad het geval. Veel recensies bevestigden zijn advies. Zo staat er dat zij beschikken over gekwalificeerd personeel, scherpe prijzen en kwaliteit leveren.

De laatste keer dat ik ben geknipt, was ik verknipt. Ik was daarom opzoek naar een andere kapper, omdat het absoluut niet kan. Gelukkig heb ik nu een uitstekend bedrijf gevonden wat goede diensten levert.

Echt een aanrader

Ik had telefonische een afspraak gemaakt. Bij aankomst werd ik netjes ontvangen en direct geholpen. Bij sommige kappers moet je een kwartier of langer wacht en daar zit ik natuurlijk niet op te wachten. Gelukkig is dat hier niet het geval. Het is daarom ook echt een aanrader om je hier te laten knippen, want zij doen dit fantastisch. Zij gaan zorgvuldig met je haar om en je merkt aan alles dat er ervaring aanwezig is.

Op heb nergens iets op aan te merken en daarom ben ik ook zeker van plan om vaker hierheen te gaan!