Snurkpagina.nl heeft dé oplossing

Snurkpagina.nlis het adres dat niet mag ontbreken op mijn site, daarom heb ik besloten om de ervaring van mijn moeder te delen met de bezoeker van mijn site. Ik ben er namelijk achter dat er meer mensen zijn dan ik dacht die last hebben van apneu. Apneu is een slaapstoornis die zonder dat jet het weet zelfs schade kan aanbrengen aan je gezondheid. Ook je omgeving beleeft geen prettige nacht als je door het harde snurken van iemand niet meer kan slapen. Zowel mijn vader als moeder is er erg moe van overdag. En toen ik voor de zoveelste keer de klachten lijst kreeg te horen, heb ik besloten om mijn moeder over de streep te halen en iets aan haar slaapstoornis te gaan doen. 

 

Gelukkig is er echt iets aan te doen

Toen ik de site, Snurkpagina.nl had gevonden kon ik al snel zien dat de klachten van mijn moeder daadwerkelijk te maken hebben met slaapapneu. Dit was dus het juiste adres voor haar en deze heb ik direct aan haar doorgestuurd. De volgende keer toen ik bij haar kwam vertelde zij mij dat zij nu gebruik maakt van een MRA Dit is een soort bitje dat de kaak naar voren duwt. En de luchtpijp vrij komt waardoor het snurken zelfs verdwijnt! Dit is dus echt te behandelen. Eén ding is zeker, en dat is dat mijn ouders weer een goede nachtrust krijgen en er geen ergernis meer is.