Populaire ashanger thema’s; De Duif

Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtige collectie assieraden met onder andere een bijzonder aanbod ashangers. Bijzondere sieraden waarbij de hanger voorzien is van een kleine holle ruimte (af te sluiten met een schroefje) voor een symbolische hoeveelheid as, een haarlokje of een beetje zand van het graf. In een serie blogartikelen informeren onze medewerkers u over populaire en bijzondere ashanger thema’s. Ditmaal vertellen wij u iets meer over de duif. Wilt u meer weten, dan zijn wij u graag van dienst. U kunt ons mailen, bellen, een contactformulier invullen of een bezoek brengen aan onze showroom.

Ashangers met het thema duif

De duif is in diverse culturen het symbool voor de levensgeest, de adem en de ziel. Daarnaast staat de duif als symbool ook voor onder andere liefde, de vernieuwing des levers, vrouwelijkheid en moederlijkheid en behoorde bij de hemelgodinnen en de koninginnen van het heelal. Binnen het Christendom is de duif vooral een symbool van de heilige geest. Diverse vormen van symboliek zijn dus van toepassing op de duif en dit zorgt voor een brede toepasselijkheid van het thema ‘duif’ binnen het ontwerpen, stylen en decoreren van ashangers. Bij UitvaartUniq.nl vindt u diverse ashangers binnen het thema duiven, zowel van goud, zilver en RVS, met diverse uitstralingen. Zo kunt u kiezen voor een zachte en ronde ashanger in de vorm van een vliegende duif met beide vleugels gespreid, maar ook voor juist een modern ogende duif silhouet met een strakke vormgeving. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtige collectie ashangers vervaardig uit topkwaliteit materialen en zorgvuldig afgewerkt. UitvaartUniq.nl; ashangers voor een Eerlijke prijs.

Wilt u meer weten over de duif als symbool voor assieraden of heeft u andere vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij zijn u graag van dienst. Bezoek onze webshop voor een uitgebreide collectie ashangers en wilt u een specifiek sieraad in onze showroom komen bekijken? Bel van tevoren dan even, dan kunnen wij u optimaal van dienst zijn en weet u zeker of dit sieraad ook aanwezig is.