Nekhernia behandeling bij Helios klinieken

Nekhernia’s zijn vervelende dingen waarvan oorzaken bijvoorbeeld  overbelasting of slijtage kunnen zijn. Een nekhernia is gelukkig wel te verhelpen, dit kan bij meerdere therapieën en ziekenhuizen, een specifiek ziekenhuis dat hier een erg goede hulp bij kan zijn is Helios. Helios is een expert in nekhernia’s en het behandelen daarvan.

Wat zijn nekhernia’s precies?

Een nekhernia is een vervelende aandoening die ontstaat doordat een tussenwervel in de nek uitpuilt, dit veroorzaakt pijn omdat de zenuwen die pijn veroorzaken bekneld worden. De oorzaken voor zoiets kunnen onder andere slijtage en/of overbelasting zijn. De tussenwervelschijf is een soort van zachte kraakbeen ring. Als de buitenste laag van zo’n tussenwervelschijf beschadigd is, komt de kern naar buiten en bekneld dit de zenuwen

Hoe herken je nekhernia’s?

Nekhernia’s zijn vervelende dingen waar je echt heel veel last van kan hebben, door de immense pijn zijn de nekhernia’s ook makkelijker te herkennen dan andere fysieke aandoeningen zoals een blindedarmontsteking. Enkele klachten en symptomen van nekhernia’s zijn: 

  • Onbehagen, schietende pijn of een brandend gevoel dat in de arm uitstraalt.
  • Last van je nek bij het draaien of buigen van je nek
  • Pijn op of bij een schouderblad
  • Je arm of hand voelt zwakjes
  • Je voelt tintelingen in je arm
  • Je beweging is heel beperkt
  • Moeite met het gebruik van handen en/of armen

Personeel van Helios klinieken

Het personeel van Helios is een geweldige groep mensen dat altijd voor je klaar staat met geweldige zorg en hulp. Al het personeel is vriendelijk en wilt je echt helpen omdat ze daarvan houden. Al het personeel houdt echt van hun baan, van chirurg tot verpleegsters, iedereen straalt dat echt uit. Helios klinieken is daarom ook echt een goede aanrader voor zorg in alle sectoren, bijvoorbeeld Hernia’s waar we het eerder al over hadden.