Mobiele telefoon ouderen

Mobiele telefoon ouderen is makkelijk online te koop via World Wide Vision. Vooral voor de slechtziende mensen en de ouderen is het vaak lastig om een telefoongesprek te beginnen. Zij willen wel graag een praatje maken, alleen is het vaak niet mogelijk om een nummer te draaien. Vaak is dit onduidelijk of vergeten zij een nummer te drukken, waardoor er geen gesprek tot stand kan komen. Een telefoon met een foto van de personen die gebeld kunnen worden is een uitkomst. Vooral voor de oudere, wat dementerende mensen is dit een herkenning en wel zo fijn dat zij hierdoor wel kunnen bellen.

Online een mobiele telefoon ouderen bestellen

Online via de website van World Wide Vision is het mogelijk om diverse hulpmiddelen te bestellen. Alles staat hier overzichtelijk op deze site vermeld en kan worden besteld. Vooral voor mensen die een lichamelijke beperking hebben, kunnen hier goed terecht. Want in het assortiment dat je online kan vinden, staan zoveel hulpmiddelen op.

Mocht je er even niet uitkomen welk hulpmiddel het beste geschikt kan zijn, geen probleem. De medewerkers kunnen zeer goede informatie geven over deze producten en jou hiermee op weg helpen om de juiste keuze te maken.

Oma is weer mobiel

Sinds ons bezoek aan de website van deze winkel is onze oma weer mobiel. Wij hebben namelijk een mooie telefoon voor haar gekocht, waar zij door middel van foto’s op het toetsenbord precies kan zien naar wie zij gaat bellen. Een nummer intoetsen hoeft dan niet meer, alleen op de foto drukken.