Mijn ervaring met het Be-Slank Eiwitdieet zomer van 2017

Be-Slank Eiwitdieet

Ik ben nu al geruime tijd aan het proberen om te vermageren, met het gekende jojo-effect tot gevolg: ik vermagerde een kilootje, en kreeg het na een aantal weken terug. Tot een collega mijn aanraadde om Be Slank te proberen. Ik kende dit niet, en stond er wat afkering tegenover: ik had immers nog nooit shakes geprobeerd, en hoorde allerlei verhalen hierover. Mijn collega was echter zo overtuigend, dat ik besloot om toch een proefpakketje te bestellen, zie hier, wat nog geen 30 euro kostte. Bovendien had ik mijn Be Slank pakketje de volgende dag al in de bus! Mijn proefpakketje had verschillende smaken die ik, tegen mijn verwachting in, heel lekker vond. Ook was het niet korrelig of zo.

Reeds na enkele weken zag ik al resultaat. Hun geheim zit blijkbaar in de gebruikte suikers: Be Slank bevat immers zo goed als geen suiker, terwijl dit bij andere shakes tot wel 50% kan zijn! Ik moet zeggen: ik was geschokt toen ik dat hoorde.

Be-Slank Eiwitdieet

Na dit eerste positieve resultaat heb ik dan ook het Starterspakket van Be Slank besteld, om me nog beter te focussen op het vermageren. Als je wil vermageren is het immers beter om de maaltijdshakes te nemen in plaats van de eiwitshakes. Met die afwisselingen vlogen de kilo’s eraf! Hun producten bevatten immers veel eiwitten, waardoor je sneller af valt, en die kilo’s er niet terug bij komen. Bovendien bevatten ze een mix van verschillende eiwitten, alsook voldoende vezels.

Ik vind het ook mooi mee genomen dat ik verder niet echt mijn eetpatronen met aanpassen: ik kan gewoon fruit eten wanneer ik wil, of zelfs occassioneel uit gaan eten. Aardappelen of rijst zijn ook geen probleem. Persoonlijk heb ik mijn shakes het liefst met yoghurt of karnemelk, maar je kan alle soorten melk (-vervangers) of yoghurt gebruiken hiervoor.

Misschien interessant om te weten, is dat de shakes van Be Slank ook voor vegetariërs geschikt zijn. Na de zomer zou er ook een Vegan keurmerk komen op bepaalde shakes. Jammer genoeg zijn ze niet geschikt voor mensen die lactose intolerant zijn.

Hou er wel rekening mee dat je tijdens je dieet voldoende waten moet drinken. Vrouwen hebben tot 2 liter water per dag nodig, mannen zelfs tot 2.5 liter. Verdeel dit echter over de volledige dag: aan het einde van de dag nog snel een fles van 1.5 liter uit drinken is zelfs gevaarlijk…

In elk geval zou ik iedereen de producten van Be Slank aanraden: ik ben er enorm door geholpen, en kan niet genoeg beklemtonen hoe mijn gewicht permanent naar beneden is gegaan, zonder grote moeite.