Met een pijnlijke likdoorn naar pedicure Eindhoven gegaan

dsc03158_kopieIk loop veel voor mijn werk, ik werk namelijk in de sales en daarvoor neem ik contact op met veel bedrijven in onze omgeving. Omdat ik ook een beetje fit wil blijven, geef ik er de voorkeur aan om te lopen in plaats van de auto te nemen. Zo combineer ik mijn werk met wat gezonde beweging. De ideale combinatie dus.
Omdat ik er voor mijn werk echter altijd netjes uit moet zien, houdt dit ook in dat ik hakken draag. Het zijn dan wel geen extreem hoge hakken, maar ze kunnen toch behoorlijk pijn doen als ik ze de hele dag draag en dan ook nog veel loop. Kortom, af en toe krijg ik hierdoor behoorlijk last van mijn voeten. De schoonheid van mijn voeten laat dan ook veel te wensen over. Laatst kreeg ik een grote likdoorn op mijn voet. Ik was toen gewoon gedwongen om de auto te gebruiken, want te voet is de pijn echt veel te erg. Op aanraden van mijn vriendin dacht ik erover om een pedicure Eindhoven te bezoeken. Ik dacht dat dit wel een oplossing zou zijn om zo snel mogelijk van die likdoorn af te komen, want de pijn was echt niet meer normaal. Sterker nog, ik kan amper met een recht gezicht de klanten aankijken. En dat kan natuurlijk echt niet.

dsc03153_kopieIk kon de volgende dag al terecht

Iemand, ik weet niet meer wie, raadde mij toe aan om een bezoekje te brengen aan pedicure Eindhoven. Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb gelijk een afspraak gemaakt en kon de volgende dag nog terecht. Dit was echt ideaal, want het kon niet meer langer wachten.

Ze waren vriendelijk en ze gaven me echt de aandacht die ik nodig had. De prijs was helemaal verbluffend, want je zou denken dat je veel meer zou betalen voor zo een service. Als je ook last hebt van je voeten, is dit zeer zeker een aanrader!

links (1)