IndivForte Centrum voor Stressvermindering en Mindfulness

Wees welkom bij IndivForte Centrum voor Stressvermindering en Mindfulness. Hier leer jij op de juiste manier om te gaan met lichaam en geest. Middels een 8-weekse training ga jij bewust om met jouw lichaam. Dit houdt dan ook direct in dat jij minder prikkels oppakt en meer leert genieten. Meer rust in het hoofd is voor iedereen erg aangenaam. Wanneer jij dit hebt, dan zul je merken dat de rest van jouw lichaam ook rust ondervindt. Maar hoe kun jij op een bewuste manier omgaan met jouw lichaam en geest?

Bij IndivForte Centrum voor Stressvermindering en Mindfulness leer je op de juiste manier hiermee om te gaan. Zoals ik al eerder beschreef was het feit dat je 8 weken intensief aan de slag gaat. Dagelijks zul je minimaal 30 minuten actief zijn om zo de aandacht erbij te houden. Aan het einde van de dag, met name aan het einde van de training, zul je ondervinden dat het een stuk eenvoudiger kan!

Ondervindt ook deze training!

Een dagelijkse gang van zaken is in de meeste gevallen behoorlijk stressvol. Je dient een hoop dingen op kantoor te doen om vervolgens bij thuiskomst de kinderen te verzorgen. Voor velen is dit op een gegeven moment een routine geworden en daar kun jij verandering in brengen. Door meer en beter om te gaan met jouw lichaam zul je merken dat het een stuk aangenamer zal zijn.