Hoe een baard transplantatie je leven kan veranderen

Heb je ooit gedacht aan het laten doen van een baard transplantatie? Als je al lange tijd met de gedachte rondloopt, is het tijd om wat meer te weten te komen over deze geavanceerde medische procedure. Een baard transplantatie kan echt een verschil maken in het uiterlijk en zelfvertrouwen van een persoon. Laten we hieronder eens bekijken hoe deze procedure precies werkt en wat de voordelen er zijn.

Wat is een baardtransplantatie?

Eenvoudig gezegd, bij een baard transplantatie worden haarzakjes uit het achterhoofd getransplanteerd naar de kin- of wanggebieden. Deze harige follikels worden dan geïmplanteerd in iemands bestaande beharing waar ze voorgoed blijven en nieuw haar laten groeien net zoals bij andere delen van het lichaam. Afhankelijk van de mate van kaalheid kan men kiezen voor één of meerdere behandelingen zodat ze hun gewilde look kunnen bereiken.

Voordelen van een baardtransplantatie

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het ondergaan van een  baard transplantatie. Ten eerste is er gezichtsverbetering; door gezonde haarfollikels op je kin of wang te implanteren, krijg je direct meer volume en dichtheid in je gezicht. Ten tweede helpt de procedure om mannen te helpen hun mannelijkheid terug te krijgen die ze misschien door kaalheid dreigen te verliezen. En ten slotte maakt deze ingreep ook iemands zelfvertrouwen sterker, omdat ze er opnieuw goed uitzien en zich beter voelen aan hun uiterlijk. De resultaten zijn blijvend en vereisen weinig tot geen nazorg na de procedure!

Conclusie

Eén ding is duidelijk – als je zelfvertrouwen nodig hebt en je wilt dat extra stukje volume of dichtheid in je baard, dan is een baard transplantatie dé perfecte optie voor jou. Hoewel er risico’s verbonden zijn aan elke chirurgische ingreep, is dit een relatief veilige en effectief proces met minimale complicaties die soms kunnen optreden tijdens als na de transplantatie procedure. Doe wat onderzoek om verstandig te besluiten of een baard transplantatie wat voor jou is!


Ga voor meer informatie over een baardtransplantatie naar www.medicalpoint.nl