Help! Ik hoor apparaten.

Gehoorapparaat

Ik hoor apparaten, niet in het echt maar in mijn hoofd. Nee hoor dat was een grapje. Ik heb eigenlijk een heel andere vraag. Het gaat over dieren. Hoe staan jullie daar tegenover? Laat ik mezelf eerst even voorstellen trouwens, ik ben Joost Schouten, aardrijkskundeleraar op een basisschool (ik weet het, haha, gekke baan, ik word niet snel serieus genomen.). Ik ben redelijk gelukkig, zoek nog wel een partner maar daar is dit nauwelijks een geschikte website voor. Ik heb ook geheimen, wie niet, maar die wil ik ook nog niet delen voordat ik jullie wat beter heb leren kennen en dus kan inschatten wat de gevolgen zouden zijn van uw kennis van mijn geheimen. Afijn, ik dwaal weer af, typisch. Ik wil het enorm graag even hebben over de dieren.

Gehoorapparaat
Mijn vraag over dieren

Ik heb nagedacht over hoe ik over dieren denk en ik geloof dat ik er uit ben. Zoals wij (mensen) de dieren behandelen, dat is dus pure discriminatie. Waarom eten we wel een koe maar niet een Aziaat op? Omdat we ons spiegelen aan de Aziatische cultuur, en never nooit aan die van de koeien. Ik heb weinig met biologie of politiek, maar ik weet tot op de breedtegraad nauwkeurig waar Azië ligt. Waar de meeste koeien wonen daar heb ik geen weet van, en dat is precies mijn punt. Jullie snappen waar ik heen wil; het geldt op precies die manier voor alle boerderijdieren. Heeft iemand zin om hier met mij over te brainstormen?