Help! Ik heb last van hielspoor.

Ach, nee ik loop wel even! Laat maar, ik haal het zelf wel even. Nu dat ik last heb van hielspoor lukt mij dit niet meer. Ik wil namelijk maar al te graag iedereen van dienst zijn. Door mijzelf even niet voorop te stellen, gewoonweg een product uit de kelder halen of wellicht even naar de winkel gaan voor een ander. Zodra ik iemand kan helpen, dan geeft het mij de voldoening waar ik naar op zoek ben. Echter is het op dit moment helaas even anders aangezien ik continu op de bank moet zitten vanwege mijn klachten.

Teveel problemen

Het begon voor een kleine half jaar terug. Zodra ik een eind had gelopen kon ik wel huilen van de pijn in mijn voeten. In het begin was ik hier niet mee bezig, totdat het moment kwam dat zelfs ik graag bleef zitten. Als dat gebeurt dan is het foute boel. Zodoende heb ik er toen ook meteen voor gekozen om een afspraak te maken bij de huisarts. Weliswaar te laat, maar beter laat dan nooit toch? Hier kreeg ik te horen dat ik last had van hielspoor. Gelukkig wist mijn huisarts dat je op de website van Footlogics hiervoor zooltjes kunt bestellen.

Door hier gelijk gebruik van te maken hoopte ik van het probleem af te komen. Op dit moment ben ik alles weer volop aan het oppakken. Dankzij de zooltjes durf ik het weer!