Gladskin Acne Gel

Acne

Acne is het meest voorkomende huidprobleem ter wereld. Het kan veroorzaakt worden door stress, genetische factoren en door hormonen. Maar liefst 85% van de jongeren heeft last van acne. Dit komt doordat in de pubertijd de hormoonhuishouding de talgklieren aanstuurt om over te produceren. Talgklieren die meer talg aanmaken dan nodig, zorgen ervoor dat de poriën verstopt raken. Bacteriën zetten dit talg in de poriën dan om in vetzuren en vervolgens kunnen er onderhuidse ontstekingen ontstaan.

            Maar niet alleen bij jongeren komt acne veel voor. Ook bij mensen boven de 20 is acne nog steeds de meest voorkomende huidaandoening ter wereld. Gelukkig is acne een goedaardige aandoening, maar toch kan het zorgen voor schaamte en een minderwaardigheidscomplex. De onderhuidse ontstekingen, als gevolg van acne, kunnen er erg vervelend uitzien en vaak houden mensen ook littekens over wanneer ze acne hebben (gehad).

Wanneer je deze gevolgen van acne wilt voorkomen, is het belangrijk om je acnegevoelige huid goed te verzorgen. Dit kan je doen met de Gladskin Acne Gel. Zoals eerder verteld, zetten bacteriën het overmatige talg om in vetzuren die ontstekingen veroorzaken. Gladskin Acne Gel is het enige product dat deze slechte bacteriën doodt en de goede bacteriën in leven laat. De Staphylococcus aureus bacteriën zijn de boosdoeners wanneer het om acne gaat. De gel pakt deze bacteriën aan, maar behoudt de goede bacteriën die genezing mogelijk maken, in tegenstelling tot veel andere anti-acne producten.

            Je brengt de gel twee tot drie keer per dag aan op een schone huid. Laat de gel vervolgens vijf tot tien minuten inwerken voordat je hem weer verwijderd. Als het goed is neemt je huid het meeste van het product op en zal je alleen eventuele restanten moeten verwijderen.

            De Gladskin Acne Gel laat ontstekingen verdwijnen en gaat irritaties tegen. Al vanaf de eerste dag zal je resultaat zien. Na zes weken zal de acne aanzienlijk verminderd zijn of zelfs helemaal verdwenen. Doordat de slechte bacteriën worden gedood, voorkomt de gel dat puistjes de kans krijgen om te groeien. Gladskin Acne Gel bevat geen parfum, zuren, alcohol, lanoline en parabenen. Daarbij is het hypoallergeen, dermatologisch getest en dus uitermate geschikt voor de acnegevoelige huid.

            Zeg vaarwel tegen acne met de Gladskin Acne Gel. Natuurlijk verkrijgbaar bij Beautyfashionshop. Hier shop je de anti-acne gel altijd voor een scherpe prijs. Ook geniet je bij Beautyfashionshop van de leukste aanbiedingen en een behulpzame klantenservice. Benieuwd naar andere effectieve anti-acne producten? Neem eens een kijkje in ons brede assortiment. Hier vind je altijd producten die bij jouw huid passen.