Geholpen aan je onderbeen?

kniestep kopen

Voorheen was het geen pretje als je werd geholpen aan je onderbeen, een operatie hield je weken in je stoel zonder dat je kon lopen. Met krukken lopen leverde ook al de nodige problemen en pijnlijke spieren op, wil je ook mobiel blijven zonder te moeten huppelen met die ellendige krukken? Door een kniestep kopen blijf je mobiel en kun je zonder problemen de deur weer uit, in en rondom het huis kun je weer uit de voeten zonder je lichaam nog meer te belasten.

Sneller herstel

Omdat je met de kniestep redelijk mobiel kunt blijven, ervaart men dat het herstel sneller verloopt dan met de huidige hulpmiddelen zoals krukken. De step is niet alleen eenvoudig in gebruik, ook ga je met meer plezier weer dingen doen omdat de belasting voor je lichaam veel minder is. Gelukkig zijn er ook kniesteppen die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken, maar ook apart voor binnen en buiten. In de meeste gevallen is de draaicirkel voor binnen kleiner dan een buiten kniestep. 

kniestep kopen

Ga er weer op uit

Met een kniestep ben je niet meer aan huis gekluisterd, lekker wandelen met de hond of een boodschap halen is eenvoudig weer mogelijk. Waar je met krukken vaak last van de armen en schouders hebt, voel je bij de step geen enkele pijn aan spieren of gewrichten. Omdat je vaker beweegt en buiten komt, zal het herstel ook eenvoudiger verlopen dan met de traditionele hulpmiddelen. Op de website kniestep.nl vind je meer informatie over het nieuwe hulpmiddel.