E-bikes van Stella: goede fietsen voor een goede prijs

Lekker fietsen, daar houden wij hier in Nederland wel van. Maar de wind maakt dat lekker fietsen er soms gewoon niet in zit. Zeker als je, net als ik, in een polder woont en alle wegen kaarsrecht zijn. Je hebt dan altijd tegenwind en daar word je niet alleen moe van, maar bij vlagen zelfs een beetje knorrig. Ik wel tenminste. En dat terwijl er zoveel moois te zien is, ook in een vlakke polder. In ieder stuk land zie je weer andere dieren. Hier een paar hazen die tikkertje spelen, daar weer een schitterende reiger die een visje staat te verorberen. Het is zonde om daar in de auto langs te zoeven. E-bikes van Stella zijn dan een prima optie! Je kunt dan ook met een straffe tegenwind nog goed vooruit komen en ondertussen genieten van de schitterende natuur die Nederland rijk is.

E-bikes van Stella voor iedereen

Er was een tijd dat alleen oude mensen op een elektrische fiets gezien wilden worden. En dat snapte ook iedereen. Want de eerste elektrische fietsen waren vooral praktische en vooral niet hip. E-bikes van Stella laten echter zien dat de tijden zijn veranderd. Je hebt nu alle soorten fietsen ook als e-bike. Met een accu op de bagagedrager, in het midden of zelfs weggewerkt in de stang. Kortom: e-bikes van Stella zijn voor iedereen!

Op de e-bike naar school

Vroeger, toen ik nog op de fiets naar school moest, heb ik vooral heel vaak gewenst dat we gingen verhuizen naar een dorp verder. Want daar stond mijn school en dat zou veel fietsen schelen. Die rechte, vlakke wegen waar ik het eerder over had, zorgden ook toen al voor een flinke portie chagrijn. Maar het was niet anders, je wist niet beter. Tegenwoordig zie je hele groepen scholieren op e-bikes van Stella naar school gaan. Dat heeft meerdere voordelen: ze worden minder chagrijnig (wel zo leuk voor thuis) en ze houden meer energie over voor hun huiswerk.

Maak een proefrit bij Stella

De hoofdvestiging van Stella vind je in Nunspeet. Nu kan het zomaar zijn dat dat niet echt in de buurt is. Daarom kun je ook bij een van de andere centra een proefrit maken op e-bikes van Stella. Je kunt dan echt ervaren wat zo'n e-bike voor jou kan betekenen. Dat werkt toch fijner dan de e-bike online bestellen en er het beste van hopen. Door een proefrit te maken op verschillende fietsen weet je al snel welke fiets perfect bij jou past.