Deze ​psycholoog Zwolle​ staat in deze regio hoog aangeschreven

ontspannen

​psycholoog Zwolle​Het onderwerp waar ik vandaag op ben uitgekomen is deze psycholoog Zwolle​. Lezers die in deze regio wonen, zullen hier dan ook veel aan gaan hebben. Deze praktijk staat in deze regio dan ook bekend om het feit dat zij keer op keer resultaat boeken met hun patiënten. Iemand binnen mijn vriendengroep is hier dus meerdere malen geweest. Om de privacy van deze persoon te waarborgen zal ik niet vertellen waarom diegene hier naar toe was gegaan. Natuurlijk hield diegene mij wel op de hoogte van de ontwikkelingen. Hier was ik dan ook blij om, vooral omdat het dus een goede vriend van mij is. 

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een mindere periode meemaakt in jouw leven. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals werkgerelateerd of privé zaken. Dit kan elkaar dan ook beide beïnvloeden en dit is natuurlijk niet iets wat je hebben wilt. Direct-psycholoog.nl is dan ook gespecialiseerd in meerdere vakgebieden.

Meer info over dit praktijk

Direct PsycholoogAllereerst hebben zij meerdere locaties. Zo zitten zij onder meer in de provincies Overijssel en Friesland:

  • Psycholoog Zwolle
  • Psycholoog Drachten
  • Psycholoog Heerenveen

Maandag t/m vrijdag zijn zij telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer: 0513-485855.

Je kunt recht krijgen op een vergoeding

ontspannenNatuurlijk moet je de kosten van te voren zelf betalen. Wanneer je klaar bent met de behandeling kan er gekeken worden of het deels of zelfs volledig vergoed wordt. Samen met de zorgverzekeraar wordt er gekeken of je hiervoor in aanmerking komt. Zo maakt ​psycholoog Zwolle​ onderscheid tussen vier zorgtrajecten, namelijk:

  • Kort;
  • Middel;
  • Intensief;
  • Onvolledig behandeltraject.

Een duidelijk tabel hiervan wordt weergeven via de website direct-psycholoog.nl. Afhankelijk van de zorgzwaarte, zorgvraag en de daarbij behorende tijd komt één van de vier behandeltrajecten op de eindrekening te staan. Op deze eindrekening moeten zij allerlei gegevens noteren, waaronder de indirecte tijd. Meer uitleg hierover is te vinden via hun site.