Ben jij zwanger en zoek je een verloskundige?

De verloskundigenpraktijk Den Haag is er voor iedereen die zwanger is of zwanger wil worden. Met een grote hoeveelheid kennis en liefde voor het vak, staat het vijftallige team voor jou en je partner klaar. Je kunt een afspraak maken op de praktijk, of een telefonisch consult aangaan. Van zwanger worden tot aan de bevalling en daarna ook bij de eventuele nazorg wordt begeleid. Dit wordt gezamenlijk met elkaar besproken, zodat het traject zoveel mogelijk aan jou of jullie wensen kan voldoen. 

Kennis en kunde bij de verloskundigenpraktijk Den Haag

De praktijk bestaande uit zeven locaties door heel de Hofstad, heeft een hoofdlocatie op de Hoefbladlaan. Doordat een verloskundige nou eenmaal altijd bereik moet zijn, hebben de twee eigenaresses van de maatschap besloten de praktijk te versterken met een drietal collegae. Op deze manier zijn taken veel beter te verdelen, maar blijft de kleinschaligheid bestaan. Men vindt het belangrijk om de kennis te verbeteren en volgen hiervoor verschillende studies en cursussen. Daarnaast staat zorginnovatie hoog in het vaandel en wordt er deelgenomen aan de Commissie Verloskundige Werkafspraken.

Vindt alle informatie op de website

Met jarenlange ervaring in de wereld van zwangerschap en kraamtijd ben je bij de verloskundigenpraktijk Den Haag in goede handen. Wil je eerst zelf gaan oriënteren en informatie verzamelen, dan kun je terecht op de website van Kirsten Heetkamp en Marga Kortekaas. Het is een overzichtelijke website, waar je allereerst meer leest over wie de verloskundigen zijn. Je kun er informatie vinden over hun werkwijze en over alle stappen van de zwangerschap tot aan de bevalling. Ook vind je er heel praktische informatie over het zwangerschaps-ABC. Neem gerust een kijkje op www.kortekaas-verloskundige.nl