Allergietesten kun je eenvoudig online kopen

logoGoedemiddag en welkom op mijn blog. Ik wil vandaag een verhaal met jullie delen van iemand binnen mijn familie. Het gaat over mij nichtje dat acht jaar oud. Ze was laatst op vakantie in Frankrijk en daar werd zij na het ontbijt ineens onwel. Omdat het moeilijk was om te achterhalen waar het aan lag, dacht mijn tante dat ze misschien ergens allergisch voor was. Dus toen zij eenmaal terug in Nederland waren kon de dokter ook niet precies achterhalen wat er aan de hand was, omdat het dus al twee weken terug gebeurd was. Hij vertelde dat je tegenwoordig online verschillende allergietesten kunt kopen. Op deze wijze kun je in ieder geval een aantal allergieën uitsluiten. Want ook de kleine en onschuldigen allergieën kunnen vervelend zijn. Maar deze zijn wel allemaal te behandelen met middeltjes en medicatie.

svzt-check-glutencheck

Het nemen van een allergietest

svzt-check-allergie3in1Mijn tante vroeg dus aan mij of ik een site wist waar je dit soort testen kunt halen. Ik moest helaas zeggen dat ik dit niet wist, wel stelde ik voor om samen met haar te kijken. Al heel snel kwam wij uit bij een site die ons erg betrouwbaar leek, de naam van deze site is shopvoorgezondheid.nl. Omdat je hier alles voor je gezondheid kan kopen is het ook voor jullie handig om deze te onthouden. Maar zo gezegd en zo gedaan, hadden we online dus een allergietest besteld. Twee werkdagen later kreeg mijn tante twee allergietesten in haar brievenbus. De test die zij gekocht had was om te bepalen om mijn nichtje één van de onderstaande allergieën had:

  • Glutenallergie
  • Ei-allergie
  • Huisstofmijtallergie
  • Kattenallergie
  • Melkallergie
  • Hooikoorts

Nu weet ik zelf dat de drie meest voorkomende allergieën kattenallergie, huisstofmijtallergie of pollenallergie (hooikoorts) zijn, maar dit had ze dus ook niet. Wij denken nu dat het toch echt aan het voedsel lag en ze misschien een lichte vorm van voedselvergiftiging had. Maar dankzij shopvoorgezondheid.nl hebben we dus wel kunnen bepalen dat ze geen allergie heeft.