Absolution: verschillende soorten gezichtscreme

absolution

Van Absolution en van andere merken zijn er een aantal verschillende crèmes voor op je gezicht te vinden. Elk van die crèmes heeft een andere functie en is bedoeld voor een ander moment of voor een ander huidtype. Tegenwoordig is het verzorgen van je gezicht iets dat door de mensen wel gedaan wordt. Zowel door mannen als vrouwen. Vroeger heerstte er bij veel mannen een taboe op dat soort dingen, maar dat is in deze tijd zo goed als verdwijnen volgens mi. Gelukkig ook maar, want waarom zou het raar zijn om jezelf te verzorgen? En de verzorging van je gezicht hoort daar nou eenmaal ook bij. In de volgende alinea’s vertel ik je over de verschillende soorten.

absolution

Gezichtscreme om je huid te hydrateren

Absolution: de eerste soort crème waar we het over moeten hebben, is de moisturizer. Moisturizer is een type creme voor op het gezicht die ervoor zorgt dat de huid vochtig blijft. Een vochtige huid is een soepele huid. Zo krijg je geen droge, irriterende stukjes op je huid, ook niet in de koude wintermaanden als je op de fiets zit, of met je mondkapje in de trein.

Verjongende crèmes voor je gezicht

Een ander type crème voor je gezicht, is de anti-aging. Met dit soort potjes worden zichtbare tekenen van ouderdom zoals kraaienpoten, zonnevlekjes en kleine en grote rimpels minder zichtbaar, ook helpt zo’n crème tegen de vorming van dergelijke zaken. Helemaal tegengaan kun je natuurlijk toch niet, maar het is wel een goede manier om er minder last van te hebben.

Crèmes voor acne en andere huidproblemen

Het laatste type gezichtscrème dat ik vandaag met je wil bespreken, is de acne crème. Dit zijn crèmes die speciaal worden gemaakt om puistjes, bultjes mee-eters en andere oneffenheden te bestrijden. Er zijn allerlei opties in dit segment. Laat je informeren voor de juiste crème voor jouw huid.