3 keer gemak voor op kantoor

Hoewel we nu al maanden met z’n allen thuiswerken zal er echt wel weer een periode komen dat we gezellig weer naar kantoor mogen! Hoe onwerkelijk dat nu ook lijkt, wij geloven er wel in. En dan zal het best weer even wennen zijn om het dagelijks kantoorleven weer op te pakken. In deze blog zetten we vast 3 tips voor je op een rijtje hoe je je leven op kantoor dan een stuk aangenamer kan maken!

Partners

We leven in een service- en diensteneconomie, waarin je gelukkig niet alles zelf hoeft te doen! Voor elke niche zijn er bedrijfjes die jouw leven en dat van je collega’s makkelijker en aangenamer kunnen maken. Door met deze bedrijfjes in zee te gaan wordt er een deel van je werk je uit handen genomen en kun jij je meer richten op je andere werkzaamheden. Lees de stukjes hieronder om meer te ontdekken hierover!

Catering

Wie goed luncht kan ook weer goed werken. Hier geloven wij heilig in. Want zeg nou zelf, lunch je liever met je eigen gesmeerde, droge boterhammen uit een plastic zakje of met een goedverzorgde en afwisselende lunch die jullie catering partner voor jullie verzorgt?  Wij zouden het wel weten! Kijk eens rond wat voor catering opties er allemaal zijn en wat bij jullie kantoor past. Je hebt bijvoorbeeld partijen die alleen de lunch verzorgen, maar bij andere bedrijfjes zit er ook fruit, koekjes en snacks in het assortiment. Welk assortiment je kiest hangt natuurlijk ook van jullie budget af maar ook met een klein budget is er veel mogelijk!

Koffie

Koffie is voor veel kantoren wat benzine is voor een auto: cruciale brandstof die je helpt om de machines te laten draaien! Noodzakelijk dus, en ook heel lekker. Maar wat voor koffie hebben jullie op kantoor? Een machine met verschillende oploskoffies of een machine die ter plekke verse bonen maalt? Er zijn tegenwoordig allerlei bedrijfjes die gespecialiseerd zijn in koffies en waar je een abonnement kunt afsluiten. Vaak verzorgen zij ook de machine, en komen ze op vaste tijden jullie voorraden weer aanvullen. Zo zit je nooit meer zonder koffie en kun jij lekker aan het werk blijven!

Afval

Deze had je misschien niet in dit rijtje verwacht, maar op elk kantoor wordt afval geproduceerd. Wat dacht je van de restjes van die lekkere lunch, of al het koffieprut van jullie nieuwe koffie-abonnement? Om maar nog niet te spreken over alle verpakkingen, papier en andere dingen die er op een normale dag worden weggegooid. Hoopt dit zich bij jullie op? Misschien is het tijd om een bedrijf te zoeken om een rolcontainer huren of die jullie bedrijfsafval komt ophalen! Wel zo makkelijk!